Turbeskrivelser 2018

Herunder kan du følge vores ture gennem sæsonen

_____________________________________________________________

Tirsdag, den 11. september

Det er sjældent, vi aflyser turen en tirsdag, men det valgte vi heldigvis at gøre denne tirsdag. Det blev ikke cykelvejr, så vi valgte i stedet et kaffe/kage møde i klubhuset, hvor vi fik snakket om lidt af hvert, mens regnen styrtede ned.

Gitte

_____________________________________________________________

Tirsdag, den 25. sep.
Sidste cykeltur for denne gang. Vi mødte 11 personer op på en, syntes vi, lidt kold aften, efter at vi har
været vant til at cykle i solskin og varme.
Vi skulle starte med at fotograferes, så “klubbilledet” kunne ændres.
Med start fra klubhuset kørte vi langs vandet, forbi slottet og ud af Friheds Allè og Borgmeste
Andersensvej. Samling ved krydset ved Søndre Landevej. Videre til Klinting og derefter til Knøs
Gård. Så til Kirke Hørup, hvor de fleste drejede til venstre til Lambjerg. Lykke havde misforstået ordren
og kørte til højre mod Mjang. Ved næste stop, på cykelstien ved Omfartsvejen, kørte Jørgen ud for at
finde hende. Det lykkedes heldigvis 🙂 Vi cyklede videre ad cykelstien mod Augustenborg til Ulkebøl.
Herefter til Ormstoft, Kær Bygade, af Vestermark og Under broen til Verdens Ende.
Efter en dejlig cykeltur på ca. 30 km. sluttede vi af i klubhuset, med en god varm grill pølse. Tak for en
rigtig dejlig sommer. Nogle af os ses til spinning. Vi ses igen til april 2019.
Anne 😉

_____________________________________________________________

På en blæsende tirsdag aften cyklede vi ud over Sundeved ned til Sandbjerg. Indover Øster Snogbæk, Vester Snogbæk til Ullerup. Fint område gennem Vester Snogbæk. Fra Ullerup fik vi  endelig  lidt rygvind til turen hjem over Vester Sottrup  ad Gl. Landevej til Rema ved Aabenraavej, hvor vi tog afsked. Vi huskede at tænde lygterne efter reglerne.
Fin tur, og vi kørte ca 33 km.
Lykke?

_____________________________________________________________

Hejsa , den 4/9 kom så aftenen , hvor vi skulle have , vores form testet , vi skulle , nemlig starte med , at cykle op af Grønnekærvej , pause på Dybbøl , videre til Egernsund, Dynt , Skelde, Gammelgab, Mølmark,  Brunsnæs ,langs med vandet, tilbage til Mølmark , videre mod Broager, Smøl , Nybøl, Ragebøl og sluttede ved Rema Dybbøl , hvor vi kørte hver til sit. Det blev til ialt ca. 42 km , på en meget flot sensommeraften .Forresten , tror vi bestod testen. ??
Hilsen Connie

_____________________________________________________________

Turrapport 28, august 2018.

 

Vi var mødt 9 gæve seniorer ind til dagens træning i rigtig godt sensommervejr.

Inden starten blev det aftalt, at vi den sidste træningsdag d. 25. sep. Kører en kort tur på en times tid, og afslutter i klubhuset med en hjemmebagt kage. Anja ville gerne stå for kagen, da hun har fødselsdag omkring denne dato. TAK TAK.

Vi startede ned langs havnen, op ad Dybbølgade og Åbenråvej til første stop, som var ved ”Lykkes busskur” Videre ad Åbenråvej, ned over Lillemølle til Sandbjerg, som var næste stoppested. Efter indtagelse af væske og lidt snak, gik det videre til Øster Snogbæk, hvor vi holdt en lille pause, inden vi kørte til Blans. Her fik vi en lille sludder og fortsatte videre til Ullerup via Blansgårdsmark, også kaldet ”Lykkes vej”. Ja Lykke har lagt navn til mange steder.

I Ullerup holdte vi igen et lille stop, hvorefter vi fortsatte ad Phillipsborgvej til V. Sottrup og videre ad cykelstien, gennem Stenderup til Dybbøl, hvor vi holdt det sidste stop for den sidste sludder og væskeindtagelse.

Herfra hjem til Sønderborg via Ragebøl.

Her sagde vi farvel til hinanden efter en rigtig fin tur på ca. 35 km.

Ps: Husk lygter til de sidste 4 træningsaftner. Det er ikke sikkert vi kommer hjem inden lyset skal tændes.

 

Hans.

_____________________________________________________________

Tirsdag. d. 21.8. 2018

 

CMS. Cykeltræf for supermotionister.

9 personer fremmødt, 3 herrer og 6 damer.

Regelmenteret påklædt. Klar til start.

Turen gik denne gang fra Verdens ende ud på Under Broen op ad skrænten til Joachimparken, videre til Prins Henriks Avenue, Bosager over krydset Nørrekobbel, krydset Mc Donalds lige ud til Ulkebøl, hvor vi ikke var enige: nogen cyklede den ene vej, og andre en anden, men vi mødtes som aftalt i krydset ved Stationsvej.

Derefter ad cykelstien til Vollerup. Vi skulle der finde Lindbækvej, der går op til Augustenborg Landevej. Der holdtes mandtal. Videre til Ketting over for kirken, igen ventes der på hinanden.

Vi skulle ned over Lillemølle og lige ud til landevejen Elstrup-Almsted. Det gik vist ikke så godt, men hvad vi kan jo ikke vinde hver gang? Vi samledes i hvert fald ved Engvej i Hundslev, hvor vi fulgtes hen til kroen, hvor der var nogen af os, der kunne huske, da der var bal der. Fortsatte mod Østerholm over Skærtoft til Helved. Vi cyklede forbi Frydendal kro og gennem Nørreskoven forbi Skovkroen inden vi kom til Naldmose.    Fra Katry gik vejen over Padholm inden vi var oppe på landevejen Fynshav-Bro. Der blev holdt mandtal inden det gik videre til Almsted korsvej, hvor vi skulle hen ad vejen mod Gammelgård og Mjanghøj. Der holdtes mandtal. Gennem Mjang ud til Augustenborg landevej, igen kort samling. Ad cykelstien til samkørselspladsen ved Madeskoven. Der blev kaldt til samling, afslutning.

Tak for en godt planlagt tur gennem den smukke alsiske natur.

Johannes

_____________________________________________________________

Seniortur Tirsdag d. 14. August 2018.

Aftenen startede med et chok for os alle. Gitte kom på en nyindkøbt pigecykel med udvendigt gear, og man kunne se på Gitte, at nu skulle den bare have gas. Det må den også have fået for gennemsnitsfarten var kraftigt forbedret denne aften. Det bliver noget af en udfordring for os andre, når hun rigtig lærer bremser og gear at kende.

Efter at være kommet os og chokket, startede vi 9 cyklister ud fra Verdens ende, ad Åbenråvej til første stop ved Lykkes busskur. Videre mod Ragebøl og Stenderup, vor vi havde næste stop. Herfra videre til Nybøl via den lille kirke i Stenderup. Derefter mod Broager via Smøl og Skodsbøl.

Et lille stop og så gik det videre forbi Broager brandstation til Skelde. Næste stop blev så Vemmingbund, som vi nåede via Dynt. Herfra gik det hjemad over Bøffelkobbel og Grønnekær med afslutning på Sundgade ved Ole’s adresse. Ole væltede nemlig på turen, dog uden skader, så vi måtte hellere følge ham hjem. Det hjalp dog ikke for han gentog kunststykket ved indkørslen, også denne gang uden skade.

Med hensyn til vejret startede vi med en lille smule regn, som dog hurtigt blev til solskin, så tøjet blev hurtigt tørt igen.

Det blev til en tur på ca. 35 km med 9 cyklister i højt humør.

Tak for turen og tillykke til Gitte med fartmonstret.

Hans.

_____________________________________________________________

Tirsdag d.7/8/18
Mødtes 12 senior op ved klubben.  Temperaturen vistet 27 c . Vi kørte langs vandet over den gamle bro videre op af Dybbølgade hvor vi holdet det første stop ved historiecenter. Vi forsat til Nøffel videre til V.Sottrup. hvor vi holde pause ved rundkørsel midt i Sottrup. Den gamle vej til  Ullerup ind af Kirkepold og Kalvetoft over til dlg videre ud af Blansgårdsmark  hvor vi kom ud ved slageriet til Blans , Snogbæk og Sandbjerg hvor vi holdet en drikke pause. Så til Ragbøl
videre til Dybbøl hvor vi stoppe ved Rema 1000 . Hvor nogle tog ned og fik en is ved stranden.  En rigtig dejlig tur.
Anja

_____________________________________________________________

Tirsdag, den 31. Juli 2018
Efter 3 ugers ferie var jeg igen tilbage og så med glæde, at der var rigtig mange mødt. En feriegæst fra
Nordjylland på elcykel tog også med os, så vi var 11 ialt. Hans styrede os med sikker hånd og cykel gennem
en tur på 38 km, og ikke noget med at cykle fra undervejs, for der var en overraskelse i klubhuset efter turen.
Turen gik langs havnen og ud af Sdr. Landevej, hvor vi drejede til højre ved Klinting over Lambjergskov og til Høruphav, herfra videre til Kirkehørup, Gammelgård, Skakkenborg, Ketting, Sebbelev, Osbæk, Augustenborg og tilbage til Sønderborg, hvor vi kørte gennem Kær Bygade og ned til klubhuset.
Og her fik vi belønningen. Hans overraskede os med en lækker vanilleis og små brownies. Heldigvis var jeg ikke på kur, for nogen måtte jo spise op, så vi undgår madspild 🙂
Tak for en god afslutning på endnu en varm sommerdag.
Gitte

_____________________________________________________________

Tirsdag den 24. Juli.

Vi var mødt talstærkt op med 9 seniorer som alle glædede sig til igen at cykle i det gode vejr. Vi satte kursen mod Grønnekjærvej og videre mod Nybøl – Gråsten, ad Kongevejen rundt mod Alnor. Ad hovedvejen over Egernsundbroen for lige en afstikker, næsten da, til ishuset ved broen. Her fik alle sig en velfortjent is til at køre videre på. Turen fortsatte langs Nybølnor ind over Bøsbæk videre gennem Skodsbøl til Hovedvejen ved Broager. Vi drejede mod Sønderborg men inden vi nåede så langt, svingede vi mod Skelde for at dreje ned over Vemmingbund ad første mulighed.
En enkelt valgte dog at køre ligeud og takkede af for turen. Vi andre otte kørte så turen over Vemmingbund og videre hjemad ad den slagne landevej. Vi ventede på hinanden da vi nåede Dybbøl Banke for at takke af for turen. Endnu en fantastisk tur var kørt og tak for godt makkerskab til alle hele vejen rundt. Vi nåede at køre 39 km. (Efter mit ur)

Glad cykelhilsen
Jørgen
_____________________________________________________________

Turbeskrivelse d. 17. juli 2018.

Vi var mødt 9 glade seniorer op på en meget varm sommeraften, hvor der hang truende tordenskyer ude i det fjerne. Ole sagde, at de drev til Fyn, og ikke ville berøre os, hvilket han fik ret i.

Vi startede fra klubhuset op forbi rensningsanlægget og til Kær, hvor vi tog turen Kær Halvø rundt. Videre over Ulkebøl, Spang, Augustenborg. Herfra til Fynshav og hjemad via Bro, Augustenborg til Spang, hvor vi sagde farvel til hinanden. Undervejs blev holdt drikkepauser, som ikke blev så lange, da det var varmere at stå stille end, at cykle og få vind til køling.

Turen blev på godt 50 km, og en gennemsnitsfart på over 21 km i snit. Vi var tæt på, et køre ligeså langt og hurtigt, som C-holdet. Dette er måske godt for nogen, men for andre er det nok lige i overkanten, hvilket vi nok skal tænke på. Det viste sig ved, at nogen ville køre den direkte vej hjem fra Fynshav, og det valgte vi så alle.

I vores oplæg står, at vi cykler fra kl 18 – ca kl 20. Det vil sige, at hjemkomst skal være senest 20.15 ved afskedsstedet.

Turen var dejlig, og sommervarmen gjorde det ikke dårligere. Dog ingen is på turen, eller ved hjemkomst, men det er jo nok også det sundeste. 😉

Tak for turen.

Hans

_____________________________________________________________

Tirsdag d. 10 juli 2018.
Igen en dejlig aften, med kun lidt vind.
Vi mødte 9 seniorer op, en enkelt ny, Anja, som gerne ville prøve at cykle med.
Hun gjorde det rigtig godt.
Turen gik fra klubhuset, forbi rensningsanlæget, ad Kær Bygade, gennem
Ulkebøl, ud af Spang Vade, gennem Vollerup, ud af Lambjergskov til Høruphav.
Et lille stop ved Knøs Gård, så vi kunne få tanket op.
Videre gennem Hørup, Kirke Hørup og Mjang. Ud af Mjanghøj til Gammelgaard,
så til Tovrup, igen en lille vand pause. Vi forsatte til Tandslet, gennem Lebøl,
Lebølgård, Mintebjerg og Peberbjerg. Gennem Høruphav til Sønderborg, hvor vi
skulle passe på alle de “hestepærer” som var på cykelstien.
Ved krydset Søndre Landevej/Borgmester Andersens Vej var der en enkelt der
forlod os. Lykke lokkede med is ved Strandens ishus. Der var to som drejede af
før.
Rigtig dejlig tur som kom op på ca. 43 km. 🙂
Anne.

_____________________________________________________________

Seniortur d. 3. Juli

Vi startede 10 seniorer ud fra klubhuset og kørte mod Sandbjerg, derfra Øster Snogbæk, og Nybøl. På turen havde vi formeret os og var blevet til 11.

Ingen is på turen, men der var grillpølse ved klubhuset.  Dejlig tur i moderat tempo og vejret var igen fantastisk. Vi kørte omkring 30 km.

Asta

_____________________________________________________________

Tirsdag d. 26. juni. 2018

 

7 friske cyklister var mødt op v. Verdens Ende på denne solskinstirsdag.

Vi startede ud med at cykle forbi rensningsanlægget og videre mod Nørrekobbel. Fra Agttoftsvej fortsatte vi ud til Bjørnemosen, mod Ulkebøl Skole. I Spang kørte vi gennem den nye rundkørsel. Den bliver god at cykle på, tror jeg. Vi holdt lidt opsamling/drikkepause på samkørselspladsen.

Videre gik det mod Augustenborg, Osbæk, Sebbelev og til Ketting. Undervejs så vi mange fine haver. Især roserne var flotte trods tørken. I Ketting blev der lidt diskuteret, om vi skulle tage direkte til Sønderborg eller videre mod Hundslev. Enden på det blev, at vi cyklede over Lillemølle mod Hundslev, Almsted Korsvej.  Her tog vi mod Asserballestation og Skakkenborg ad Omfartsvejen til samkørselspladsen.

I Ulkebøl tog vi afsked med et par stykker, og resten cyklede ud på Kær forbi lufthavnen, ad Vestermark/Arnkildgade til Løkken, hvor vi tog afsked for den dejlige cykletur.

Ca. 42 km blev det til.

Tak for turen.   Birthe.

_____________________________________________________________

Vi skulle jo igang, selvom seniorholdet var halveret i antal denne blæsende, kølige aften.  Op ad Dybbøl banke og modvind den direkte vej over Nybøl og Adsbøl til Gråsten. Der måtte lige råbes ”holdt” til Lykke. Hun mente at have set Hans på vej til den lokale iskiosk i Gråsten og ville med. Men Hans valgte vejen mod  det nye område ved vandet i Gråsten.
Vi cyklede til Egernsund, under broen, og efter et kort stop, ingen ?eller ?, kørte vi videre over Skodsbøl, Broager, tog den lange stejle bakke ned til Vemmingbund. Der havde vi et kort pause, men stadigvæk ingen ?. Det skulle straffes, så det blev meldt, at vi skulle op over Dybbøløstenbakken på vej hjem. Alle klarede det. Turen var på godt 40 km.

Lykke?

_____________________________________________________________

Turbeskrivelse af seniorernes Fryndesholmløb 2018.

Vi var 4 seniorer, som havde valgt, at deltage i Fryndesholmløbet. Ligeledes havde vi valgt, at cykle til Fynshav.

Vi mødtes kl. 6.45 på Kirketorvet, og kørte til Spang, hvor vi havde aftalt, at samle op, hvis nogen ville med fra den ende af byen. Der mødte ikke nogen, så vi 4 kørte til Skolen i Fynshav, hvor vi mødte op til dejlig kaffe og rundstykker med diverse pålæg, men først skulle vi lige tjekke ind og have vores nummer.

Der mødte mange kendte hoveder, og snakken gik lystelig inden starten kl. 9.

Vi havde valgt, at kører 35 km, vi mente vi fik km nok i benene, når vi både cyklede frem og tilbage.

Inden starten fik vi en briefing, og en lille reklametale fra kommunen om det fantastiske arbejde, de gør for cyklingen.

Endelig gik starten, fra skolen op ad bakken mod landvejen, puh ha den er streng at starte ud med, men derefter gik det godt derudaf. Vi fik lidt småregn på noget af turen, før depotet i Augustenborg.

Her blev vi belønnet med banan drikkelse chokolade og barer af diverse slags. Herfra videre til mod Fynshav, men først skulle Høgebjerg lige forceres. Dette blev dog også gjort, og så var det jo nedad igen til Fynshav, hvor der lige var en stigning op mod mål på skolen.

Her ventede grillpølser, drikkevarer, kaffe og kage, hvilket var tiltrængt, for alle havde ydet lidt udover det sædvanlige. Nu gik snakken igen livligt, og vi var enige om, at det var et godt og velfungerende løb, som vi kun kan rose NSU for.

Efter at have hvilet og spist og drukket, cyklede vi atter til Sønderborg med lidt brugte ben.

Vi 4 sagde tak for turen til hinanden ved Alsion, og så var det hjem og se fodbold.

Hans.

_____________________________________________________________

Turbeskrivelse tirsdag d. 12/06/18.

Trods vejrguderne var lidt ondskabsfulde med temperaturer, som nærmest var efterårsagtige, mødte vi 8 seniorer op, for at cykle.

Vi startede med, at kører over broen og ad Åbenråvej til det første opsamlingssted på den anden side lyskrydset ved Alssundvej. Vi fortsatte ned over Stougård, Lillemølle til Sandbjerg, hvor vi holdt en lille drikkepause, og snakkede lidt om det kolde vejr. Generelt blev pauserne lidt korte, for ikke at komme til fryse.

Fra Sandbjerg videre til Ø. Snogbæk, Neder Snogbæk og tilbage til Ø. Snogbæk, til næste drikkepause. Hurtigt videre igen til V. Snogbæk, V. Sottrup til Nybøl, hvor vi beærede grillen med vores besøg. Selvom det var koldt, var det is der blev købt. Efter belønningen videre over Nøbøl Nor, Skodsbøl til kirken i Broager. Her holdtes den sidste korte pause, og her valgte 3 at kører direkte hjem, mens resten fortsatte ned over Vemmingbund og via Bøffelkobbel og hjem til Rema 1000 på Dybbølvej, hvor vi tog afsked med hinanden. Vi var enige om, at det var en god tur, som blev på 42 km.

Tak for turen.

Hans

_____________________________________________________________

Seniortur tirsdag d. 29.maj

Vi startede 9 seniorer ud fra klubhuset i dejligt sommervejr selvom kalenderen siger maj. Vi fandt dog hurtigt ud af, at der var temmelig meget vind.

Vi startede ved klubhuset og kørte op ad bakke forbi rensningsanlægget videre til Kær og Ulkebøl.

Herfra gik det så videre i modvind til Augustenborg, Osbæk, Ketting, Hundslev, Gammelgård, og så kom der en smule medvind over Kirkehørup og Hørup. Fra Hørup gik turen hjemaddet hjemad.

Dejlig tur, hvor sanserne blev udfordret med smukke farverige planter, dufte af grillmad, dyr og den sædvanlige gylle.

En tur uden IS.

Vi kørte a. 40km

Asta

_____________________________________________________________

Tirsdag 22. maj.

En fantastisk aften med sol og vindstille vejr.

13 “seniorer” mødte op til en dejlig cykeltur.

Vi startede med lidt “slalom” kørsel, forbi det nye hotel Alsik og Kulturhuset på havnen. Der var mange, som sad ude i det gode vejr og nød deres mad ved Torve-Hallen, med udsigt til vandet.                        Over broen og ud af Dybbøl Banke til Bøffelkobbel rundkørsel. Videre til Vemmingbund, hvor der var en dejlig duft, fra alle der skulle grille. Gennem Dynt og videre til Skelde, hvor duften af grill, blev noget anderledes. ( GYLLE )

Herefter til Broager. Et lille stop og lidt snak. Nogle valgte at køre over Smøl og Nybøl. Andre tog Brovej/Flensborg Landevej til Sønderborg.      Vi samles igen ved Dybbøl Mølle.

Så gik turen tilbage til klubhuset, hvor vi sluttede de ca. 30 km. af med en god grillpølse og en kold øl/sodavand.

Anne.

_____________________________________________________________

Sønderborg d. 15-5-2018

 

Vi mødtes kl. 18.00 ved Verdens Ende hvor vejret endnu engang viste sig fra den absolut pæne side.  

Vi var 11 cyklister der stævnede ud på en cykeltur på Als.

Vi startede med at tage supercykelstien gennem Sønderborg via Vollerup, for at blive fri for vejarbejdet i Spang, hvor den nye rundkørsel er ved at blive lavet.

Da selve ruten her til aften skulle foregå på landevejen, blev der aftalt at dem der havde lyst kunne cykle til Svenstrup og resten ville så vente ved Linak, så vi kunne følges hjemad.

På tilbagevejen tog vi en afstikker til Augustenborg hvor der blev nydt en is ved Fjordhotellet.

Alt i alt en rigtig god tur

Susan

_____________________________________________________________

Tirsdag d 8/5.
Vi startede 8 cyklister fra klubhuset,  i det fineste sommervejr . Turen gik langs vandet , ud til Høruphav , lille pause , videre til Vibøge , ind til Lysabild , derefter til Skovby , hvor næsen vendte hjemad , mod Mintebjerg , Høruphav , Sønderborg.  Det blev til ca. 40 km , og en øm ende , men en dejlig cykeltur.
Mojn Connie .

_____________________________________________________________

Seniorernes tur tirsdag d. 24/04/18.

7 seje seniorer troppede op ved klubhuset klar til at køre ud i blæst, som vejrguderne havde disket op med.
Turen gik ned langs havnen og forhindringerne ved anlægsarbejdet ved de nye byggerier.
Videre ud over broen, op ad Grønnekærvej til Dybbøl Banke. Herfra videre til Bøffelkobbel, Vemmingbund til Dynt. Efter et lille stop videre over Gammelgab til Broager kirke.
Herfra gik turen direkte hjem til Sønderborg, hvor vi tog afsked ved Dybbøl Banke.
Turen blev på ca. 25 km, og var afkortet lidt, som ellers planlagt på grund af vejret.
Undervejs blev givet lidt undervisning i at finde det rette gear (pedalering), samt fordelen i at ligge på hjul.

Hans

_____________________________________________________________

Lørdag, den 21. april i træningsweekenden

Vi mødtes kl. 9.00 til lækker morgenmad i klubhuset. Kl. 10.00 var 9 seniorer klar til afgang mod Ballebro.

Hans guidede os trygt ad de rigtige veje til færgen i Ballebro via Ragebøl, Øster Snogbæk og Blans, så vi kunne nyde den skønne natur med de første grønne bøgegrene og masser af anemoner. Lykke måtte desværre køre fra før Ballebro, da hun skulle forberede kunstudstilling i Augustenborg.

Da vi 8 kom til Ballebro, var færgen lige kommet ind, så vi kunne straks gå om bord. Da vi var kommet i land, informerede Hans os om det videre forløb. Vi kørte ad Espehøjvej mod Mjels og kom forbi Mjels Sø, hvor vi straks fik øje på borde og bænke. Det var lige, hvad vi søgte. Susan havde bagt pølsebrød og pandekager til os, hvor er vi heldige at få sådan er ny cyklist på holdet.

Videre gik det mod Broballe og Oksbøl, Havnbjergvej, Piledamsvej og Lundenvej, hvorefter vi kørte ud på Nordborgvejen, som vi fulgte et langt stykke. Umiddelbart før Guderup kørte vi til højre ad Hjortspringsvej mod Stevning og videre ad Møllehøjvej til Stolbro og Dyndved, hvorefter vi igen kørte ud til Nordborgvejen, som vi fulgte et lille stykke, idet vi efter Egen kirke slog et sving ind gennem Egen, inden vi igen var ude på Nordborgvejen.

Da vi kom til Ketting, blev vi enige om at køre ind over Sebbelev, idet vi ellers kom for tidligt til Augustenborg. Vi satsede på at være der kl. 14 til fernisering  på Det Gamle Posthus, hvor Lykke og andre kunstnere havde en flot udstilling. Da vi var mættet af indtryk og lidt godt til ganen, kørte vi det sidste stykke mod Sønderborg.

Det var alletiders tur, og da jeg var hjemme, havde jeg cyklet 58 km den dag i ualmindelig godt selskab og vejr.

Gitte

_____________________________________________________________

3. Træningsdag d. 22. april 2018
Søndag flot vejr, ikke varmt.
Morgenkaffe kl. 9.00 i klubhuset.
En masse glade cyklister, der skulle nyde det gode vejr?!.
Kl. 10.00 start fra Verdens Ende. Turen gik langs havnen, over Chr.d.X´s bro ad Dybbøl Banke til Bøffelkobbel rundkørsel. Mod Gråsten via Nybøl og Adsbøl. Ved Slotsbakken opsamling. ”Hvor skal vi hen du?”. Vi blev enige. Op ad bakken mod Feldsted via Snur-Om. Nær motorvejen til højre ad Grøngrøftvej, hvor vi havde opsamling. Videre forbi Grøngrøft Slot ad Grønbakken mod Trådsbøl ad små smalle veje, hvor én af os måtte i grøften, fordi en bil med anhænger skulle overhale, godt med fart på, ikke?! Heldigvis skete der ikke noget.
Turen fortsatte op til den store sendemast (radio?), ned ad bakken igen og gennem Trådsbøl. Mod Kiding Ladegård ad mildest talt elendig vej, beskidt og lappet af mange gange og hullet… men trods det, var humøret højt. Videre gik det. Rufas og Avnbøl kom vi igennem. I Avnbøl opsamling og en snak om, hvad vej vi skulle cykle. Det blev mod V. Sottrup ad Avnbøløstenvej, Kasmosevej forbi kirken i V. Sottrup, gennem rundkørslen ad Gl. Landevej til Ragebøl. Til Sønderborg, hvor vi afsluttede ved Rema 1000.
Vi fik hilst af med tak for en god cykletur.
Vi var 7 deltagere, der havde cyklet 50 km. med rigtig mange bakker.
Hilsen Johanne

_____________________________________________________________

Turen på dag 1 af træningsweekenden 2018

Syv gæve seniorer startede ud på en tur på godt 30 km på en eftermiddag med rimeligt vejr.

Fra klubben gik turen langs havnen og gennem forhindringerne ved det nye bibliotek. Videre ad Dybbølgade, Åbenråvej og Dybbøløsten til Dybbøl.

Efter opsamling ved kirken kørte vi videre til Stenderup og til næste samlingspunkt, Nybøl mølle.

Herfra videre ad Bøgevej og Lundsgårdsvej til V. Sottrup, under viadukten ved skolen til Ø. Sottrup. Videre ad Fuglsang til Sandbjergvej, hvor vi holdt den sidste lille rast. Her mødte vi den tidligere borgmester, A.P. Hansen, som vi lige fik en sludder med, samt en god tur med på vejen.

Videre til landevejen i Ragebøl og den direkte vej hjem til suppegryden i klubhuset.

Mens vi nød tomatsuppen gik snakken om turen og det videre forløb om de næste dage i træningsweekenden.

Alle synes, weekenden var startet godt.

Hans

_____________________________________________________________

Tirsdag d. 17 april.
Atter en tirsdag med godt vejr. Vi var samlet 11 ”seniorer” .
Der blev lagt ud med at køre forbi rensningsanlægget, videre ad Arnkildsgade, Chr.d. X´s bro og Dybbølgade. Ad Aabenraavej mod Ragebøl, men vi tog mod Sandbjerg inden da.
Ved Sandbjerg ligger en skov, der lyste op med anemoner. Flot syn efter en lang våd vinter.
Vi fortsatte ad Nørremølle mod Snogbæk, hvor vi havde nogle trafikale udfordringer med gyllevognene.
Fra Snogbæk drejede vi mod Baså/V.Sottrup, videre mod Stenderup ud over Tørvemosen, der desværre havde forvandlet sig til jordvej. Men uden skader kom vi via Gl.Landevej gennem Ragebøl og Aabenraavej.
Vi afsluttede v. Rema 1000 med en snak om den kommende træningsweekend.
Vi havde kørt ca. 27 km.
Dejlig tur.
Birthe

____________________________________________________

Tirsdag, den 10. April 2018

Det var noget af et blæsevejr, vi 11 cyklister kom ud i, da vi cyklede mod Augustenborg – puh .. det var hårdt. Vi cyklede ind over Lambjerg til Kirkehørup og videre til Høruphav, hvor vi drejede ind ved Knøs Gård og cyklede til Vollerup, og nu gik det bare fremad uden blæst. I Vollerup drejede vi til venstre og kørte ud til Sdr. Landevej og herfra ind mod Sønderborg. Ved Sønderskoven sagde vi tak for i dag og cyklede hver til sit for hurtigst muligt at komme hjem til et velfortjent varmt bad.

Da jeg var hjemme, havde jeg cyklet 30 km, og det var min første tur i år. Det er det gode ved en cykelklub, at man kommer afsted. Ellers havde jeg aldrig givet mig ud på 30 km i dette blæsevejr på cykel.

Gitte

Seniorturen tirsdag d. 3. april 2018

 

Sæsonen 2018 indledtes på en kold og regnfuld dag.

Trods det var der mødt 9 seniorer, som trodsede vejret. Der var 2 nye medlemmer, som vi ønsked velkommen (Inge og Ole).

Vi startede ud fra klubhuset og kørte op ad bakken ved rensningsanlægget og via Kær Bygade til Ulkebøl.

Videre til Vollerup og Hørup. Her holdt vi en lille pause ved Knøs’s gård, men da det var koldt, skyndte vi os videre ad Sdr. Landevej til lyskurven ved Borgmester Andersensvej.

Her sagde vi farvel og tak for turen til hinanden.

Alle gjorde det godt den første træningsaften. Turen blev på 22 km. Godt gået.

Hans

_________