Turbeskrivelser 2020

Herunder kan du følge vores ture gennem sæsonen

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Tirs. d. 8. sept.

Det var et  rigtigt fint vejr til 7 energiske cyklister.

Vi cyklede over Chr. d. X.s Bro op til Dybbøløstenvej. I Dybbøl cyklede vi ad Bøffelkobbelvej og til Broager.  I ”Braue” var der delte meninger om, hvilken vej vi skulle tage til brandstationen.  Nå, ”alle veje fører til Rom”, som man siger. I hvert fald kom vi gennem Gammelgaf og Skelde, hvor vi tog over Vandstedbækvej til Dynt herfra videre til Vemmingbund. Ingen is i dag. Det var ved at blive mørkt, så det var med at komme til Sønderborg inden da, selvom vi alle havde lygter med. Vi tog afsked med hinanden ved Rema 1000 efter en god aften på ca. 34 km.

Tak for en god tur.

Birthe

————————————————————————————————————

Tirsdag d. 22. September
Vi mødtes 8 friske cyklister ved klubhuset, og startede i et skønt vejr med masser af sol
på en tur til Brunsnæs. Turen gik uden problemer mod Broager og Brunsnæs, vi havde
forfald af turleder, men vi fandt Brunsnæs. Her holdt vi en kort pause og nød den flotte
sensommeraften.
Turen gik hjemad og mørket faldt på.
Ca. 32 km

————————————————————————————————————

Cykeltur d.15 september 2020

Vi startede ud fra Verdens Ende kl.18.00 9 dejlige friske ryttere.
Ruten blev på ca. 33 km.

Vejret var fantastisk, næsten ingen vind og det var lige før at man kunne bilde sig selv ind at det var en tidlig forårsaften
Turen var som sædvanlig dejligt valgt.
2 egern smuttede over cykelstien i Høruphav, de har nok travlt med at samle forråd til vinteren.
Ved spang/madeskoven blev der aftalt at vi kørte over cykelbroen i Ulkebøl og så ville vi se om vi skulle tage hele vejen rundt om Arnkil eller ”bare” smutte forbi Jem & Fix.
Jeg kan forstå på Anja at Anne punkterede, alt dette fik jeg ikke med, fornemmde at jeg havde Ole lige bagved og smuttede over cykelbroen og ventede i 10 min. ved vejen til lufthavnen og blev så enige med mig selv om at jeg nok havde misforstået ruten.
Heldigvis havde jeg lidt skriveri med Anja senere på aftenen og kan forstå alle er kommet godt hjem, puha heldigvis.
En dejlig aften, afsluttet med en lille fad på promenaden og bagefter i baljen i Vikingeklubben
Tak for endnu en dejlig aften
Susan

————————————————————————————————————

Tirsdag den 1. sep. 2020.

Vi var 7 glade cykelister fra turholdet, og mange andre fra de andre hold, som mødte op denne aften.

Denne aften var lidt anderledes, da der var 2 personer fra Sønderborg Kommune, som gerne ville lave en film med cykelklubben, som de skal bruge til at reklamere for Touren 2022.

Vi skulle cykle ud til Kær, og ude ved Hestehaven skulle vi cykle, en gang frem og tilbage, så fotografen kunne få nogle gode billeder. Længere ude mod lufthavnen, skulle vi gøre det samme igen. Her blev der også taget et gruppebillede. Herefter blev vi “sluppet løs” og de forskellige hold, cyklede hver for sig.

Vi cyklede til Ulkebøl, gennem Vollerup, Huholt og Kathrinelund til Borrevej og videre med den nye cykelsti ind til byen. Nogle valgte at cykle hjem, da det var ved at blive mørkt og de ikke havde husket cykellygterne.  Vi var 4 som tog på Brøggeriet og fik en enkelt dejlig kold fadbamse.

Denne aften havde vi cyklet ca. 25 km.  

Skrevet af Anne.

————————————————————————————————————

Så blev det Tirsdag og vi var 8 cyklister mødt op til en god tur som Hans havde lavet på omkring 29 km. 
 Det var 25 c varmt ???
Vi kørte til Kær bygade hvor vi drejer ind af Tombølgårdvej ud til lufthavnen, så mod Ulkebøl, Vollerup. Vi stoppet op ude ved hovedvejen mod Kirke Hørup. Da fik vi at vide at, vi skulle cykle i en række i ca 1 km og Anne fik en gul vest på,da hun var den sidste i rækken. Så til Mjang og vider til Augustenborg hvor vi var på sightseeing i hele byen. 
Vi sagde farvel til hinanden ved samkørselspladsen ved  Æ Gårne. 
Mvh Anja 

————————————————————————————————————

Søndag, den 14. Juni 2020

 

En fantastisk dag med fuld sol. Og Hans fra Nordborg var allerede mødt og klar til at gå igang med grillpølser. Vi var 6, heraf en på elcykel, der cyklede langs havnen og ud til Sønderskoven. Det var varmt, så der blev lige en lille af/omklædning, inden vi cyklede mod Høruphav og videre til Mintebjerg. Herfra over til Tandslet vejen og mod Kirkehørup, videre ad stien til Høruphav.  Og så fortsætte vi ad cyklestien til Vollerup og videre gennem Ulkebøl ud til Kær og så ind mod Sønderborg igen. Vi tog lige et smut ind forbi den store støvle, inden vi kørte ned til klubben, hvor mange allerede var mødt og klar til pølsespisning.

Tak for et godt arrangement. 

 

Gitte

————————————————————————————————————