Alssundløbet / Sønderborg Rundt

Alssundløbet afvikles søndag den 6. august 2017

Motionscykelløb for alle: 50, 75 eller 125 km på det naturskønne Sundeved og Broagerland, med start og mål i Sønderborg.
Alle tre distancer startes samlet som en prolog gennem byen med sponsorer og byens borgmester. Der køres i et sammenhængende felt med mastere i feltets front, frem til skanseområdet på Dybbølsiden, hvor løbet “gives frit”, og distance og tidtagning med chip starter.
Herefter kan man cykle i eget tempo, for sig selv eller i grupper, og med forplejning på depot undervejs.
Ruterne er tydeligt afmærket med skilte. De kan dog være blevet fjernet eller vendt, så det vil være en fordel at supplere med rutekortet, der udleveres ved startbordet, eller downloade ruten fra hjemmesiden til gps’en.

Der vil køre motorcykler fra BMW Marshalls med under hele løbet for at bidrage til sikkerheden, og Kontor Syd-bilerne fra prologen vil fortsætte med feltet frem til Vemmingbundvej. På alle ruter kører servicevogne i modsat retning af cyklisterne.

Priser for at deltage i Alssund-løbet 2017
50 km …. 80 kr.
75 km …. 125 kr.
125 km…. 175 kr.
Tilmelding kan ske på Danmarks Cykle Union frem til den 3. august 2017 og er inkl. madbillet

Eftertilmelding kan kun ske på løbsdagen på startstedet fra kl. 7.00, priser:
50 km ….105 kr.
75 km ….150 kr.
125 km ..200 kr.
Heri er ingen madbillet.

Indbetalt startgebyr refunderes ikke.

Sønderborg Rundt til fordel for Danske HospitalsKlovne
Her er der bl.a. mulighed for, at dit FIRMA, din GADE eller hele familien kan nyde den skønne natur på 2 hjul og samtidig være med til at støtte Danske HospitalsKlovne. Løbet er ikke noget væddeløb, men et løb hvor det gælder om at få rørt sig, se og opleve, den skønne natur omkring Sønderborg. Turen er på 20 km., og der vil være en konkurrence for børn til og med 12 år. De vil få udleveret et skema med spørgsmål på depotet ved Huholt Skole.

Skemaet afleveres samme sted for at blive tjekket. Der vil være en overraskelse til de børn som har svaret rigtigt på de fleste spørgsmål i cafeen ved startstedet. Første start kl. 10 max 50 pr. start, derefter start hver 5 min, til alle er startet.

Priser for at deltage i Sønderborg Rundt, til fordel for Danske HospitalsKlovne er 30 kr. uanset alder. Heraf går de 20 kr. til Danske HospitalsKlovne.

Hold forhåndstilmeldes til Johanne Ahrendt på ahrendt@valodiaf.dk med oplysninger om navn og alder på alle deltagere. Betaling på mobil-pay tlf.: 25 39 73 00 eller konto 8010 – 1056325. Skema til hold tilmelding hentes her Der er pokal til det største hold.

Enkelt personer kan forhåndstilmeldes til Johanne Ahrendt på ahrendt@valodiaf.dk med oplysninger om navn og alder på alle deltagere eller på startstedet på dagen.

Prisen for børn er den sammen, uanset om de deltager i konkurrencen eller ikke.

Starttidspunkter
Startstedet åbner: kl. 07.00

Ved startbordet:
Her får du udleveret dit start nr., chip spisebillet (som er hæftet på startnummeret) og en energibar til turen. Startnumrene sættes synligt på ryg eller maven. Chip placeret på venstre side af hjelmen.

Alssund-Løbet, alle ruter starter kl. 09.00 med master gennem byen (prologrute) til løbet gives fri ed to øren.

Sønderborg Rundt 20 km, på egen hånd med eller uden spørgeskema på depotet, Fælles start kl 10.00

PÅBUDT: ……….. Der skal benyttes cykelhjelm
FORBUDT: ………Tri-styr, styrebøjler m.m.

Rute og rutekort
Ruten til Alssund-Løbet kan download til Garmin.

Rutekort fås på løbsdagen ved startstedet.

Nedenstående er link til de 3 ruter, med forbehold for ændringer lige op til løbsdagen. Det vil fremgå her på siden når de er endelig godkendt.:

Alssund-Løbet 2017 50 km. rute

Alssund-Løbet 2017 75 km. rute

Alssund-Løbet 2017 125 km. rute

Sønderborg Rundt 2017 20 km. rute

Hvis du har defekt undervejs og ikke har mulighed for at cykle videre, eller er kommet uden for ruten, er det muligt at ringe til startstedet, som så vil hjælpe dig. Nummeret som du skal ringe til, kan du få udleveret ved startbordet.

For begge løb er gældende; CYKLEMOTION SØNDERBORG kan ikke drages til ansvar af nogen art.
Deltagelse sker for egen risiko!

Kontor Syd Caféen
Kontor Syd Caféen er åben fra kl. 07.30 til kl. 16.00
Kontor Syd caféen servere morgenkaffe fra kl. 07.30 – 10.00 til 25,- kr.
Kaffe, te, Rugbrød, franskbrød, pålægschokolade, marmelade og ost. Spis hvad du vil
Her kan der købes: Her kan der købes: Kaffe, te, øl, sodavand, juicebrik, slikpose og Ringriderpølser med brød, til priser hvor alle har råd.

Lodtrækning af sponsorerede gaver
Der vil blive trukket lod på startnummer kl. 12.00. Der vil blive opsat en liste kl. 12.30 om hvilke startnr. der har vundet præmie.

Præmien vil herefter blive udleveret ved startbordet, mod forevisning af startnr.
Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre ting.

Pokaler
Der er pokal til ældste og yngste (som cykler ved egen kraft) deltager på Alssund-løbet, som er tilmeldt inden tilmeldingsfristens udløb og gennemfører løbet.
Der vil inden løbets start blive offentliggjort hvem der skal have pokaler.
Disse personer kan få deres pokal udleveret ved henvendelse til startbordet når de kommer hjem fra deres cykeltur.

Diplom og tidtagning
DCU er tidtager ansvarlige under løbet og efter løbet er der muligt at se resultater på Danmarks Cykle Union

Her er der også har mulighed for at udskrive et diplom.

Har du spørgsmål angående Alssund-Løbet, er du meget velkommen til at skrive til denne mail adresse cms-sonderborg@live.dk eller kontakte Tina H Johannsen tlf.: 29 27 23 47

Sponsorer:
KontorsydHørup MurerAL-IntraRevisionskontoretUlkeboel campingFri BikeShopTyrollsBygmaCity FitnessGarantHos JesperBad & VarmeBleshøyJuhls BolighusLinakKent WagnerDetlefs Grill stegningJuhls BolighusJuhls Bolighus